ADEAC celebra l'assemblea anual amb nous reptes per al sector de l'aigua

 
ADEAC renueva su compromiso con el ahorro del consumo de agua, la distribución eficiente de la última milla y la reducción de plásticos
ADEAC renova el seu compromís amb l'estalvi del consum d'aigua, la distribució eficient de l'última milla i la reducció de plàstics
ADEAC, Associació d'Envasadors i Distribuïdors d'Aigua en Cooler, ha celebrat l'assemblea anual d'empreses associades al Prat de Llobregat. Les empreses assistents han aprovat la gestió de l'últim any i han plantejat nous reptes de cara a 2022.

Entre els objectius i objectes d'estudi per a l'any vinent, des d'ADEAC es reafirma el compromís amb la sostenibilitat i medi ambient. A més de continuar treballant en la reducció de l'ús de plàstics, les empreses associades a ADEAC plantegen nous reptes com el de l'estalvi del consum d'aigua, arribant a un consum més eficient per part de les famílies i en els llocs de treball. 

Un altre element de debat en l'Assemblea ha estat el de les problemàtiques amb el repartiment d'última milla per part de les empreses distribuïdores d'aigua en cooler. Des d'ADEAC es proposa elaborar un decàleg de bones pràctiques per a un repartiment eficient, sostenible i menys contaminant.

L'Assemblea d'ADEAC ha conclòs amb una demostració de les empreses Canalons i GENAQ sobre la gestió i tractament de l'aigua.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se





... ...