ADEAC recorda que beure aigua de dispensadors és una pràctica segura

 
Beber agua dispensada por las fuentes de agua mineral natural y a las conectadas a la red de agua potable es una práctica segura y sostenible con el medio ambiente
Beure aigua dispensada per les fonts d'aigua mineral natural i a les connectades a la xarxa d'aigua potable és una pràctica segura i sostenible amb el medi ambient
ADEAC, Associació de Distribuïdors, Envasadors i Productors d'Aigua en Cooler remarca que, en la situació actual d'expansió del COVID-19, beure aigua dispensada per les fonts d'aigua mineral natural i a les connectades a la xarxa d'aigua potable és una pràctica segura i sostenible amb el medi ambient. ADEAC garanteix que seguint les recomanacions generals de neteja de mans i neteja de superfícies es minimitza el risc de contagi de l'aigua que es dispensa dels equips.
ADEAC obliga a seguir les pautes de rentada freqüent de mans i de neteja de superfícies, tal com estan indicant les autoritats sanitàries.  A més, es recomana encaridament l'ús de gots d'un sol ús per al consum de l'aigua dispensada.
 
Recomanacions per al manteniment de les fonts
Els equips dispensadors d'aigua han de mantenir-se en un estat de neteja excel·lent, com sempre. I recordem que sempre han de manipular-se després de la rentada de mans. La càrrega de garrafones en el dispensador també ha de realitzar-se amb cura i extremant les condicions higièniques.
També recordem que els distribuïdors d'aigua netegen i higienitzen els seus transports de manera eficient perquè no suposin un possible focus de contaminació.
L'Agència Europea de Seguretat Alimentària està monitorant molt de prop la situació del brot de la malaltia per coronavirus (COVID-19),que està afectant globalment una gran quantitat de països. En aquest moment, no hi ha evidències que els aliments siguin una font de transmissió del virus. Per tant, remarquem que no hi ha evidència que l'aigua envasada sigui una via de transmissió.
 
Sobre ADEAC
ADEAC, Associació de Distribuïdors, Envasadors i Productors d'Aigua en Cooler, és una entitat sense ànim de lucre que reuneix la majoria d'empreses espanyoles de distribució d'aigua a centres de treball, domicilis i en gran format a través de fonts. Fundada en 1998, l'Associació treballa per a donar veu als interessos empresarials dels seus associats, tant enfront de l'Administració Pública com enfront d'altres organismes nacionals o europeus. Per a reforçar aquest objectiu, ADEAC és membre també de Watercoolers Europe (WE) que agrupa les diferents associacions nacionals del sector a Europa i en la qual col·labora activament.
Com a representant dels seus associats, ADEAC compta amb el reconeixement de l'Administració Espanyola i Europea, la qual cosa l'ha convertit en un destacat interlocutor del sector.
 
Més informació en https://www.adeac.com
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se





... ...