ADEAC recorda que no hi ha evidència de contagi de Coronavirus per beure aigua en fonts dispensadores

 
Ante la alarma generada por algunas recomendaciones de no usar fuentes en los lugares de trabajo, desde ADEAC reiteramos que beber agua dispensada por las fuentes de agua mineral natural y de las conectadas a la red de agua potable es una práctica segura
Davant l'alarma generada per algunes recomanacions de no usar fonts en els llocs de treball, des d'ADEAC reiterem que beure aigua dispensada per les fonts d'aigua mineral natural i de les connectades a la xarxa d'aigua potable és una pràctica segura
Davant l'alarma generada per algunes recomanacions de no usar fonts en els llocs de treball, des d'ADEAC reiterem que beure aigua dispensada per les fonts d'aigua mineral natural i de les connectades a la xarxa d'aigua potable és una pràctica segura. És més, l'Organització Mundial de la Salut (OMS) encara no ha trobat proves concloents que el coronavirus pugui contagiar-se a través d'un contacte amb una superfície artificial com a aixetes o assortidors d'aigua, segons un últim informe de l'agència mèdica de l'ONU.
ADEAC, Associació de Distribuïdors, Envasadors i Productors d'Aigua en Cooler garanteix que seguint les recomanacions generals de neteja de mans, neteja de superfícies i distància social es minimitza el risc de contagi.

ADEAC sol·licita prudència a les administracions davant algunes recomanacions
Algunes recomanacions realitzades per administracions sobre la prohibició de l'ús de fonts d'aigua en els centres de treball no encaixen amb el seu propòsit inicial d'evitar contagis ja que remarquem que no existeix evidència de contagi de COVID-19 a través del contacte.
És per aquest motiu que sol·licitem prudència a les administracions abans d'emetre recomanacions que impliquin la no utilització de fonts d'aigua. Des d'ADEAC estem oberts a col·laborar amb qualsevol administració que ho sol·liciti, i animem que ADEAC, com a principal organització espanyola del sector, sigui considerada interlocutor vàlid davant les administracions per a dirimir qüestions d'aquesta índole.
Finalment, volem recordar que en la majoria dels països de la Unió Europea (UE),entre ells Espanya, les empreses estan obligades per llei a proporcionar aigua potable per als seus empleats. Està demostrat que una hidratació saludable ajuda al benestar mental i millora el rendiment físic. 
Les empreses associades a l'ADEAC aporten aquesta necessitat de consum de manera segura i amb les garanties sanitàries adequades seguint el Codi de Bones Pràctiques d'Higiene establertes per la Watercoolers Europe (WE),després d'aprovació per part de les Autoritats Sanitàries de cada Estat membre de la Unió Europea (UE) i registrat en el Registre de Seguretat Alimentària de la UE. 

ADEAC
ADEAC, Associació de Distribuïdors, Envasadors i Productors d'Aigua en Cooler, és una entitat sense ànim de lucre que reuneix la majoria d'empreses espanyoles de distribució d'aigua a centres de treball, domicilis i en gran format a través de fonts. Fundada en 1998, l'Associació treballa per a donar veu als interessos empresarials dels seus associats, tant enfront de l'Administració Pública com enfront d'altres organismes nacionals o europeus. Per a reforçar aquest objectiu, ADEAC és membre també de Watercoolers Europe (WE) que agrupa les diferents associacions nacionals del sector a Europa i en la qual col·labora activament.
Com a representant dels seus associats, ADEAC compta amb el reconeixement de l'Administració Espanyola i Europea, la qual cosa l'ha convertit en un destacat interlocutor del sector.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se





... ...