ADEAC redueix l'ús de plàstics i s'adapta a les noves normatives autonòmiques

 
Los socios de ADEAC plantean algunos puntos en los que están trabajando con ahínco para fomentar un consumo de agua en cooler de manera sostenible y respetuosa con el medio ambiente.
Els socis d'ADEAC plantegen alguns punts en els quals estan treballant amb afany per a fomentar un consum d'aigua en cooler de manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient.
La conscienciació pel volum de consum dels plàstics d'un sol ús en la nostra vida quotidiana ha anat creixent i també ha arribat en l'ús de l'aigua en els centres de treball i els domicilis. Les empreses associades a ADEAC, Associació de Distribuïdors, Envasadors i Productors d'Aigua en Cooler reforcen l'aposta per la sostenibilitat i la reducció de l'ús del plàstic. ADEAC es presenta com la solució als requisits legals de les normatives autonòmiques sobre l'ús de plàstics d'un sol ús. Comunitats autònomes com Illes Balears, Euskadi, Navarra o la Comunitat Valenciana ja han aprovat la legislació que prohibeix l'ús d'aquests plàstics. Les empreses associades a ADEAC han treballat per a adaptar-se a la nova normativa i treballar conjuntament per a la reducció del consum de plàstics. Els socis d'ADEAC plantegen alguns punts en els quals estan treballant amb afany per a fomentar un consum d'aigua en cooler de manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient.
 
  • Plàstic Reutilitzable i Reciclable. Les ampolles de plàstic utilitzades en les fonts dispensadors són de policarbonat. La vida útil d'aquestes ampolles s'allarga, de mitjana fins a les 50 reutilitzacions. Es tracta d'un material reciclable al 99% al final de la seva vida útil.
  • Fonts 100% reciclables. Totes les fonts dels membres d'ADEAC són reciclades al final de la seva vida útil.
  • Gots biodegradables. Les empreses associades a ADEAC promouen l'ús de gots biodegradables, fabricats amb components naturals com a midó, fècula de patata, blat de moro i blat. Aquest format de got ha demostrat ser capaç de reduir notablement l'impacte mediambiental de la seva producció. D'altra banda, existeix la possibilitat d'usar gots i ampolles personals de materials com a ceràmica, vidre o metall perquè cada persona pugui emplenar aigua directament des de la font dispensadora i així evitar el consum de gots de plàstic. 
 
Els assortidors d'aigua, assegurances enfront del COVID 19
En la situació actual de COVID-19, beure aigua dispensada per les fonts d'aigua mineral natural i a les connectades a la xarxa d'aigua potable és una pràctica segura. ADEAC garanteix que seguint les recomanacions generals de neteja de mans i neteja de superfícies s'elimina el risc de contagi. ADEAC recomana seguir les pautes de rentada freqüent de mans i de neteja de superfícies, tal com indiquen les autoritats sanitàries.
 
Sobre ADEAC
ADEAC, Associació de Distribuïdors, Envasadors i Productors d'Aigua en Cooler, és una entitat sense ànim de lucre que reuneix la majoria d'empreses espanyoles de distribució d'aigua a centres de treball, domicili i en gran format a través de fonts. Fundada en 1998, l'Associació treballa per a donar veu als interessos empresarials dels seus associats, tant enfront de l'Administració Pública com enfront d'altres organismes nacionals o europeus. Per a reforçar aquest objectiu, ADEAC és membre també de Watercooler Europe (WE) que agrupa les diferents associacions nacionals del sector a Europa i en la qual col·labora activament.
Com a representant dels seus associats, ADEAC compta amb el reconeixement de l'Administració Espanyola i Europea, la qual cosa l'ha convertit en un destacat interlocutor del sector.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se





... ...