Cada ampolla d'aigua reutilitzable permet deixar d'usar 1.500 ampolles de mig litre d'un sol ús

 
ADEAC, Associació de Distribuïdors, Envasadors i Productors d'Aigua en Cooler, manifesta la seva aposta per la reducció de plàstic. Segons dades de les empreses envasadores, sòcies d'ADEAC, l'ús d'una ampolla reutilitzable de 20 litres al llarg de 50 usos evita l'ús de 1.500 ampolles de plàstic de mig litre. Una acció fonamental per a reduir el consum de plàstic. Cada envàs d'una font d'una llar o una oficina té una vida útil de 50 farciments. I posteriorment, cada envàs es recicla per a donar-li un nou ús al plàstic. La circularitat dels plàstics permet que les empreses associades a ADEAC compleixin amb els requisits ambientals de consum de plàstic que estan aplicant ja diverses comunitats autònomes. 
 
Compromisos d'ADEAC per a reduir l'ús de plàstics
 
  • Plàstic Reutilitzable i Reciclable. Les ampolles de plàstic utilitzades en les fonts dispensadors són de policarbonat. La vida útil d'aquestes ampolles s'allarga, de mitjana fins a les 50 reutilitzacions. Es tracta d'un material reciclable al 99% al final de la seva vida útil.
  • Fonts 100% reciclables. Totes les fonts dels membres d'ADEAC són reciclades al final de la seva vida útil.
  • Gots biodegradables. Les empreses associades a ADEAC promouen l'ús de gots biodegradables, fabricats amb components naturals com a midó, fècula de patata, blat de moro i blat. Aquest format de got ha demostrat ser capaç de reduir notablement l'impacte mediambiental de la seva producció. D'altra banda, existeix la possibilitat d'usar gots i ampolles personals de materials com a ceràmica, vidre o metall perquè cada persona pugui emplenar aigua directament des de la font dispensadora i així evitar el consum de gots de plàstic. 
Sobre ADEAC
ADEAC, Associació de Distribuïdors, Envasadors i Productors d'Aigua en Cooler, és una entitat sense ànim de lucre que reuneix la majoria d'empreses espanyoles de distribució d'aigua a centres de treball, domicili i en gran format a través de fonts. Fundada en 1998, l'Associació treballa per a donar veu als interessos empresarials dels seus associats, tant enfront de l'Administració Pública com enfront d'altres organismes nacionals o europeus. Per a reforçar aquest objectiu, ADEAC és membre també de Watercooler Europe (WE) que agrupa les diferents associacions nacionals del sector a Europa i en la qual col·labora activament.
Com a representant dels seus associats, ADEAC compta amb el reconeixement de l'Administració Espanyola i Europea, la qual cosa l'ha convertit en un destacat interlocutor del sector.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se





... ...