Canalons llança un nou dispensador d'aigua ‘mans lliures’ que s'acciona mitjançant sensors

 
Canalons, empresa associada a ADEAC aconsegueix el registre de palès model d'utilitat per la seva innovació. Canalons fabricador espanyol de fonts d'aigua amb més de 55 anys d'experiència, llança al mercat el nou model de dispensador d'aigua Canalons M-99IDOP, adequat a les exigents mesures sanitàries actuals. Es tracta una font ‘mans lliures’ especialment dissenyada per a emplenar ampolles de 0,5 litres, eliminant l'ús de gots de plàstic. Funciona mitjançant sensors i no requereix que l'usuari la toqui en cap moment. 
Aquest nou model de Canalons ha obtingut el registre com a patent de model d'utilitat, privilegi que atorga l'Estat com a reconeixement de la inversió i esforços realitzats quant a noves invencions es refereix.

El dispensador M-99IDOP disposa de dos sensors per a triar aigua freda o aigua natural. N'hi ha prou amb sobreposar la mà damunt, sense arribar a tocar els polsadors. D'aquesta manera, es garanteix una total higiene en l'ús del dispensador d'aigua. Un altre aspecte a destacar és que aquest dispensador d'aigua té la suficient capacitat de fred per a emplenar ampolles, eliminant així la necessitat d'utilitzar gots de plàstic, amb el benefici que això comporta a nivell mediambiental. 

El departament de R+D, que a principis de 2020, va treure nous models que permetien emplenar ampolles mitjançant un pedal, aporta ara noves solucions, com és el sensor en la part frontal del dispensador, que detecta la presència d'una ampolla; i una major altura del dispensador d'aigua que ofereix una major ergonomia d'ús.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se





... ...