José Ramón Alonso, nou president d'ADEAC

 
José Ramón Alonso es el Supply Chain director de Aquaservice y acumula una larga experiencia en el sector del agua en cooler,
José Ramón Alonso és el Supply Chain director d'Aquaservice i acumula una llarga experiència en el sector de l'aigua en cooler,
L'assemblea anual d'ADEAC, Associació de Distribuïdors, Envasadors i Productors d'Aigua en Cooler, ha triat a José Ramón Alonso com a nou president de l'entitat. Alonso succeeix en el càrrec a Marc Parera, que ha renunciat a la presidència després de 6 anys en el càrrec. Alonso, triat per unanimitat en assemblea, ja era membre de la junta directiva d'ADEAC. En les seves primeres paraules al capdavant d'ADEAC Alonso destaca que “el nostre sector està creixent més que mai i hem de treballar per a afrontar els reptes que tenim per davant com la reducció de l'ús de plàstic, vetllar per mantenir la qualitat de l'aigua que servim d'acord amb els exigents protocols d'ADEAC i promocionar la incorporació de personal per al repartiment de les nostres ampolles”. 
José Ramón Alonso és el Supply Chain director d'Aquaservice i acumula una llarga experiència en el sector de l'aigua en cooler, treballant especialment en un model de negoci cada vegada més responsable amb el medi ambient.
 

Sobre ADEAC

 
ADEAC, Associació de Distribuïdors, Envasadors i Productors d'Aigua en Cooler, és una entitat sense ànim de lucre que reuneix la majoria d'empreses espanyoles de distribució d'aigua a centres de treball, domicili i en gran format a través de fonts. Fundada en 1998, l'Associació treballa per a donar veu als interessos empresarials dels seus associats, tant enfront de l'Administració Pública com enfront d'altres organismes nacionals o europeus. Per a reforçar aquest objectiu, ADEAC és membre també de Watercooler Europe (WE) que agrupa les diferents associacions nacionals del sector a Europa i en la qual col·labora activament.
Com a representant dels seus associats, ADEAC compta amb el reconeixement de l'Administració Espanyola i Europea, la qual cosa l'ha convertit en un destacat interlocutor del sector.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se





... ...