Les fonts dispensadores d'aigua mineral natural es presenten com la millor opció per a un consum sostenible d'aigua en els domicilis i centres de treball

 
Las fuentes de agua mineral natural como alternativa sostenible, reciclable y reutilizable en el consumo de agua en los centros de trabajo y domicilios.
Les fonts d'aigua mineral natural com a alternativa sostenible, reciclable i reutilitzable en el consum d'aigua en els centres de treball i domicilis.
ADEAC, Associació de Distribuïdors, Envasadors i Productors d'Aigua en Cooler, presenta l'opció de les fonts d'aigua mineral natural com a alternativa sostenible, reciclable i reutilitzable en el consum d'aigua en els centres de treball i domicilis.

La preocupació actual pels plàstics d'un sol ús en la nostra vida quotidiana ha anat creixent i també ha arribat en l'ús de l'aigua en els centres de treball. Les empreses associades a ADEAC reforcen l'aposta per la sostenibilitat i la reducció de l'ús del plàstic. Els socis d'ADEAC plantegen alguns punts per a fomentar un consum d'aigua en cooler de manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient.
 
  • Plàstic Reutilitzable i Reciclable. Les ampolles de plàstic utilitzades en les fonts dispensadors són de policarbonat. La vida útil d'aquestes ampolles s'allarga, de mitjana fins a les 50 reutilitzacions. Es tracta d'un material reciclable al 99% al final de la seva vida útil.
  • Fonts 100% reciclables. Totes les fonts dels membres d'ADEAC són reciclades al final de la seva vida útil.
  • Gots biodegradables. Les empreses associades a ADEAC promouen l'ús de gots biodegradables, fabricats amb components naturals com a midó, fècula de patata, blat de moro i blat. Aquest format de got ha demostrat ser capaç de reduir notablement l'impacte mediambiental de la seva producció. D'altra banda, existeix la possibilitat d'usar gots i ampolles personals de materials com a ceràmica, vidre o metall perquè cada persona pugui emplenar aigua directament des de la font dispensadora i així evitar el consum de gots de plàstic. 


Sobre ADEAC

 
ADEAC, Associació de Distribuïdors, Envasadors i Productors d'Aigua en Cooler, és una entitat sense ànim de lucre que reuneix la majoria d'empreses espanyoles de distribució d'aigua a centres de treball, domicili i en gran format a través de fonts. Fundada en 1998, l'Associació treballa per a donar veu als interessos empresarials dels seus associats, tant enfront de l'Administració Pública com enfront d'altres organismes nacionals o europeus. Per a reforçar aquest objectiu, ADEAC és membre també de Watercooler Europe (WE) que agrupa les diferents associacions nacionals del sector a Europa i en la qual col·labora activament.
Com a representant dels seus associats, ADEAC compta amb el reconeixement de l'Administració Espanyola i Europea, la qual cosa l'ha convertit en un destacat interlocutor del sector.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se





... ...