Els distribuïdors d'aigua en cooler, considerats referents en la reutilització d'envasos i sostenibilitat

 
El uso de reutilización del bidón de agua de los dispensadores equivale al consumo de 1500 botellas de plástico de agua de medio litro.
L'ús  de reutilització del bidó d'aigua dels dispensadors equival al consum de 1500 ampolles de plàstic d'aigua de mig litre.
Les empreses associades a ADEAC, Associació de Distribuïdors, Envasadors i Productors d'Aigua en Cooler, s'han convertit en referents com a models de reutilització d'envasos, reducció d'ús de plàstic i disminució de residus. El sector dels dispensadors d'aigua, que podem trobar en centres de treball, llars, llocs d'oci, centres esportius o educatius, és un dels més conscienciats amb les bones pràctiques de sostenibilitat. 
 
L'ús d'un bidó dispensador de 5 galons d'aigua equival a 1.500 ampolles de plàstic de mig litre
 
Les ampolles d'aigua que utilitzen els dispensadors són reutilitzades 50 vegades abans de ser reciclades. Això es tradueix en què l'ús  de reutilització del bidó d'aigua dels dispensadors equival al consum de 1500 ampolles de plàstic d'aigua de mig litre. Una vegada acabada la vida útil del bidó, es recicla en gairebé la seva totalitat. D'aquesta manera, la circularitat dels nostres productes és un compromís en clau de futur per a cuidar i protegir el medi ambient i un pas més en el reciclatge de residus i l'economia circular.
Les empreses treballen per a reduir l'impacte ambiental i la petjada de carboni com per exemple, en els gots de material reciclable perquè siguin neutres en emissions CO2.
 
Rutes de repartiment optimitzades en vehicles elèctrics
 
Sabedores de la contaminació que genera el repartiment urbà, les empreses associades d'ADEAC treballen en l'optimització de rutes de repartiment que provoquin el menor impacte al medi ambient. L'eficiència del repartiment en l'última milla és una de les prioritats de les empreses que distribueixen els dispensadors. El compromís amb la sostenibilitat del repartiment passa també per una estratègia de mobilitat sostenible que redueixi la petjada de carboni, com la implantació progressiva en les flotes de repartiment urbà de vehicles elèctrics. 
 
Sobre ADEAC
 
ADEAC, Associació de Distribuïdors, Envasadors i Productors d'Aigua en Cooler, és una entitat sense ànim de lucre que reuneix la majoria d'empreses espanyoles de distribució d'aigua a centres de treball, domicili i en gran format a través de fonts. Fundada en 1998, l'Associació treballa per a donar veu als interessos empresarials dels seus associats, tant enfront de l'Administració Pública com enfront d'altres organismes nacionals o europeus. Per a reforçar aquest objectiu, ADEAC és membre també de Watercooler Europe (WE) que agrupa les diferents associacions nacionals del sector a Europa i en la qual col·labora activament.
Com a representant dels seus associats, ADEAC compta amb el reconeixement de l'Administració Espanyola i Europea, la qual cosa l'ha convertit en un destacat interlocutor del sector.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se





... ...