Marc Parera, reelegit president de l'Associació de Distribuïdors, Envasadors i Productors d'Aigua en Cooler

 
La Asamblea General de ADEAC celebrada el pasado miércoles 7 de octubre ha reelegido a Marc Parera como presidente de esta asociación. 
L'Assemblea General d'ADEAC celebrada dimecres passat 7 d'octubre ha reelegit a Marc Parera com a president d'aquesta associació. 
L'Assemblea General d'ADEAC celebrada dimecres passat 7 d'octubre ha reelegit a Marc Parera com a president d'aquesta associació. Marc Parera és el gerent d'Aquadirect Blue Planet, i enllaça el seu tercer mandat al capdavant de l'Associació. El nou Consell d'ADEAC està format per Marc Parera (Blue Planet) President; Jordi Morera  (Canalons) Tresorer. La Junta compta amb representants dels distribuïdors Montse Rosa (Eden Springs) i Ignacio Foronda (Acquajet Semae); dels envasadors José Ramón Alonso (Aquaservice) i Antonio Burgos (Font Blava),i completa el Consell Jordi Oliver-Rodés (Laboratoris Dr. Oliver-Rodés) com a representant dels proveïdors.

Garantir la seguretat del consum d'aigua en fonts i coolers, reptes del nou mandat
ADEAC ha treballat intensament en els últims mesos realitzant estudis per a garantir la seguretat del consum d'aigua en fonts i coolers en situació de pandèmia. Marc Parera va destacar en el seu nomenament “la pedagogia que estem explicant des d'ADEAC per a continuar garantint l'ús segur de les fonts en oficines i llocs de treball” A més, Parera va remarcar les noves línies de treball de la nova junta. Entre elles destaquen l'establiment d'un estàndard de bones pràctiques comercials i de producte, la reducció del consum de plàstics per a garantir una sostenibilitat més incipient en el sector i obrir encara més la comunicació amb administracions i actors socials per a donar a conèixer la labor d'ADEAC. 

ADEAC, Associació de Distribuïdors, Envasadors i Productors d'Aigua en Cooler, és una entitat sense ànim de lucre que reuneix la majoria d'empreses espanyoles de distribució d'aigua a centres de treball, domicilis i en gran format a través de fonts. Fundada en 1998, l'Associació treballa per a donar veu als interessos empresarials dels seus associats, tant enfront de l'Administració Pública com enfront d'altres organismes nacionals o europeus. Per a reforçar aquest objectiu, ADEAC és membre també de Watercoolers Europe (WE) que agrupa les diferents associacions nacionals del sector a Europa i en la qual col·labora activament.
Com a representant dels seus associats, ADEAC compta amb el reconeixement de l'Administració Espanyola i Europea, la qual cosa l'ha convertit en un destacat interlocutor del sector.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se





... ...